назад
04.05.18

Робоча зустріч з трудовим колективом Молодецької сільської ради

uman03.05.2018...03 травня 2018 року фахівцями Маньківського бюро правової допомоги спільно з адвокатом системи безоплатної правової допомоги Анною Костенко та спеціалістами Маньківського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області проведено робочу зустріч з трудовим колективом Молодецької сільської ради.

Під час зустрічі обговорено питання щодо порядку надання безоплатної  правової допомоги органами місцевого самоврядування, а також Маньківським бюро правової допомоги, детально опрацьовано перелік документів, які підтверджують належність особи, що звернулася, до однієї з вразливих категорій населення визначених Законом.

Увагу присутніх звернуто на можливості надання працівниками бюро та адвокатами системи БВПД адресної правової допомоги громадянам, які не мають можливості самостійно прибути до бюро. Проінформовано про роботу мобільних та дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

Трудовий колектив сільської ради доведено до відома про запровадження пілотного проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» у м. Умані,  право на державну реєстрацію народження та місця проживання новонародженої дитини в пологових будинках.

З метою забезпечення безперешкодного доступу громадян до безоплатної правової допомоги досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю Маньківського бюро та Молодецької сільської ради.