назад

Робоча зустріч з внутрішньо-переміщеними особами, які проживають на території Верховинського району

Світлина від Коломийський місцевий центр з надання БВПД.29 вересня 2017 року начальником відділу “Верховинське бюро правової допомоги” Марією Мартищук проведено робочу зустріч з внутрішньо-переміщеними особами, які проживають на території Верховинського району. Під час зустрічі обговорено питання щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб, порядок отримання статусу переселенця, трудові права та соціальне забезпечення внутрішньо переміщених осіб. Роздано інформаційні буклети. Такі зустрічі, працівниками Бюро, проводяться систематично. На території Верховинського району проживає вісім громадян з статусом внутрішньо переміщеної особи. Для них залишається найбільш актуальним питання – питання забезпечення соціальним житлом внутрішньо переміщених осіб.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)