назад

Робоча зустріч задля підвищення правової спроможності безробітних Лубенщини

16.03.2017 Rossoha zystrich

16 березня 2017 рокудиректор Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Артем Россоха провів робочу зустріч з директором Лубенського місцевого центру зайнятості Юрієм Дядечко.

Робоча зустріч проводилась на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного між Лубенським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Лубенським місцевим центром зайнятості. Під час робочої зустрічі директор місцевого центру роз’яснив поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначив, хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу. 

 

За результатами зустрічі були прийняті рішення щодо налагодженню процесу інформування соціально незахищених верств населення, які звертаються до Лубенського центру зайнятості про можливість надання їм безоплатної вторинної правової допомоги та функціонування дистанційного пункту консультування на території центру зайнятості.

Крім того, сторони домовились про участь працівників Лубенського місцевого центру правової допомоги у семінарах, круглих столах, конференціях, які проводитимуться Лубенським центром зайнятості з метою інформування про можливість отримання безоплатної правової допомоги.

Лубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська 17  (у дворі суду), тел. (05361) 61-120. Лубенський місцевий центр поширює свою діяльність на м. Лубни та Лубенський район.

Для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.