назад

Робочі будні Хорольського бюро правової допомоги

18112016konsjust

18 листопада 2016 року відбулося спільне консультування громадян за участю працівників Хорольського бюро з головним спеціалістом відділу з питань нотаріату ГТУЮ у Полтавській області Павловою І.І., заступником начальника головного управління юстиції з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації ГТУЮ у Полтавській області Григор’євої Л.М. та державним нотаріусом Хорольської  державної нотаріальної контори Рештою С.М.

Метою таких заходів є надання безоплатних юридичних консультацій усім без винятку жителям громади в повному обсязі по всім правовим питанням.

Цього ж дня головний спеціаліст бюро Наталія Тарасенко провела вуличне інформування громадян в  місті Хорол. Учасникам вуличного інформування було надано інформацію не лише про поняття правової допомоги, формах її реалізації, категорії осіб, які мають право на таку допомогу, а й  наголошено  на можливості громадян не лише на отриманні юридичних консультацій, а й доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України. 18112016tarasenko

Проведення вуличних інформувань є однією з інноваційних, прогресивних напрямків роботи в умовах великого міста та дає можливість встановлення інформаційного та особистісного контакту з значною кількістю людей.