назад

Робочі поїздки щодо підсумків першого півріччя

2З підсумовуючою робочою поїздкою до Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги та Приазовського бюро правової допомоги завітав 31 липня 2019 року директор Регіонального центру з надання БВПД у Донецькій та Запорізькій областях Павло Наливайко.

На нараді Павлом Наливайко спільно з керівником Мелітопольського місцевого центру з надання БВПД Олександром Булгаковим підбито підсумки діяльності IMG-f3a9455a335ce77f83133b0bccffcacb-VМелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та його структурних підрозділів за І півріччя 2019 року. Також Павлом Наливайко у смт. Приазовське провів спільну нараду з працівниками Приазовського бюро правової допомоги. Проаналізовано показники роботи бюро.

Кваліфіковану безоплатну правову допомогу мешканці Приазовського району отримують у однойменному #бюро_правової_допомоги.
З початку року громадянам, які звернулись до бюро надано допомогу у складені скарг або заяв, правових консультації, роз’яснень -389, для осіб, які потребували представництва інтересів у судах, державних установах або перед іншими особами прийнято 33 пакети документів на надання безоплатної вторинної правової допомоги. Із них 30 особам складено документи процесуального характеру, 19 з яких потребувало представництво інтересів в суді. У 17 випадках #БВПД надала працівник відділу “Приазовського бюро правової допомоги ” Юлія Стефанкова, у 16 IMG-ea94d3a2a54e7f86ee97d18430c3eeb5-Vвипадках – #адвокат‘и, які співпрацюють з Мелітопольським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 
У ході поїздки директором Регіонального центру з надання БВПД у Донецькій та Запорізькій областях проводились традиційні консультаційні прийоми місцевих жителів м. Мелітополь та смт. Приазовське.

 

До уваги! За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до центрів з надання безоплатної правової допомоги.

Адреси та телефони центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги можна дізнатися зателефонувавши на Всеукраїнську гарячу лінію правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).