назад

Робочі зустрічі для налагодження партнерських стосунків та взаємної співпраці

10.08.2017 - robochi zystrichi 3З метою налагодження партнерських стосунків та взаємної співпраці, фахівці Ємільчинського, Пулинського та Баранівського бюро правової допомоги провели ряд робочих зустрічей.

Зокрема, начальник Ємільчинського бюро правової допомоги Алла Садурська взяла участь у нараді працівників Ємільчинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

Під час наради обговорювали надання первинної правової допомоги у питаннях, що стосуються прав і свобод людини згідно з Європейською конвенцією з прав людини. Крім того, в ході проведеного конструктивного діалогу особливу увагу звернули на спільне планування та проведення заходів щодо інформування населення Ємільчинського району з питань законодавства, що регулює надання правових консультацій та вжиття заходів у недопущенні порушених законних прав та інтересів фізичних осіб.

«Надання первинної правової допомоги громадянам у питаннях, що стосуються захисту прав і свобод людини, є дуже важливим, так як громадяни не завжди можуть самостійно реалізувати свої конституційні права і свободи», – наголосила начальник Ємільчинського бюро правової допомоги Алла Садурська.

10.08.2017 - robochi zystrichi 2

Фахівці Пулинського бюро правової допомоги Олексій Невмержицький та Юрій Тичина провели робочу зустріч із працівниками Пулинського районного центру зайнятості. Під час зустрічі розглянули питання щодо розширення доступу до БПД, підвищення рівня правової поінформованості працівників про систему надання БПД. Після робочої зустріч надавали особисті консультації відвідувачам Пулинського районного центру зайнятості.

10.08.2017 - robochi zystrichi 3

Також працівники Пулинського бюро провели робочу зустріч із працівниками Ялинівської сільської ради з питань взаємодії з БПД щодо забезпечення жителів населених пунктів сільської ради правовою підтримкою з питань оформлення права власності на житлові будинки та земельні ділянки, а також вирішення питань, пов`язаних із оформленням спадщини.

Головний спеціаліст Баранівського бюро правової допомоги Альона Виноградець провела робочу зустріч із працівниками Макарівської сільської ради. Колективу сільської ради вкотре нагадали про можливість співпраці, яка полягатиме у перенаправленні клієнтів з проблемними питанням до Баранівського бюро, проведені спільних виїзних прийомів для надання адресної правової допомоги.

Також головний спеціаліст Баранівського бюро провела зустріч із працівниками Управління Пенсійного фонду України в Баранівському районі. Під час зустрічі обговорили питання, що стосуються захисту прав громадян та розширення їх доступу до безоплатної правової допомоги, зокрема труднощі правового характеру щодо призначення, нарахування чи перерахування пенсійних виплат та способи їх вирішення.

10.08.2017 - robochi zystrichi 1

Довідково:
Баранівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Баранівка, вул. Першотравенська, 17, тел.:(04144) 4-34-52
Ємільчинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Ємільчине, вул. Соборна, 18, тел.:(04149) 4-34-79
Пулинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Пулини, вул. Незалежності, 12, тел.:(04131) 3-12-19