назад

Робочі зустрічі директора Регіонального центру

University Post

В рамках виконання Плану заходів Регіонального центру з надання БВПД у Чернівецькій області щодо забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги директор Центру Аркадій Мунтяну 27 січня 2016 року провів робочу зустріч з Директором Чернівецької дирекції  УДППЗ «Укрпошта» Ярославом Цюпаком.

Під час зустрічі обговорювались питання майбутньої співпраці стосовно інформування громадян про безоплатну правову допомогу, яку забезпечує держава. Зокрема, обговорювались можливості розповсюдження інформаційних матеріалів з питань надання безоплатної правової допомоги серед мешканців Чернівецької області з використанням ресурсів Чернівецької дирекції  УДППЗ «Укрпошта».  

Ініціативи Центру з розумінням були сприйняті керівництвом підприємства і сторони досягли конкретних домовленостей щодо обсягів та строків розповсюдження інформаційних буклетів про БВПД.

Робоча зустріч із цієї ж тематики Аркадієм Мунтяну була проведена 29 січня 2016 року з ректором Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Степаном Мельничуком. Сторони домовились про залучення студентів-волонтерів, зокрема з юридичної клініки, яка функціонує при юридичному факультеті університету, до проведення широкого вуличного інформування громадян про БПД. Також було погоджено розміщення на факультетах та в студентських гуртожитках університету інформаційних матеріалів та плакатів, які стосуються надання БВПД.