назад

Робочі зустрічі з керівниками Охтирського району

160127 21Фахівці Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги візьмуть участь у роботі соціального мобільного офісу.

Питання щодо участі фахівців місцевого центру в роботі мобільного офісу було вирішене 27 січня під час робочої зустрічі заступника голови Охтирської районної державної адміністрації Валентини Устинової та начальника відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Алли Мірошниченко. Крім того, розглядалося питання надання правової допомоги жителям Охтирського району.

Фахівці Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги візьмуть участь у роботі соціального мобільного офісу.

У цей же день Алла Мірошниченко зустрілася із заступником голови Охтирської районної ради Василем Шевченком. У ході зустрічі вирішувалося питання розгляду на сесії районної ради Програми розвитку надання безоплатної правової допомоги населенню Охтирського району на 2016-2020 роки.

160127 22

Охтирський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує доступ до безоплатної правової допомоги в цивільному та адміністративному процесах для низки соціально незахищених категорій.

       За півроку функціонування Центру до нього звернулося понад 700 осіб, 44 громадянам була призначена вторинна правова допомога.