назад
23.02.18

Робочий візит

422 лютого 2018 року начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Іпатенко здійснила робочий візит до Управління державної міграційної служби України в Херсонській області, зустрівшись з начальником відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Херсонській області Миколою Новиковим, завідувачем сектору ОЗНМ РВ Дніпровського РВ у м. Херсон УДМС України в Херсонській області Олександром Южним та співробітником управління Дмитром Анненковим.

1

В ході робочої зустрічі фахівець системи БВПД розказала про порядок інформування співробітниками міграційної служби Регіонального центру з надання БВПД про випадки затримання осіб та презентувала розроблений нею буклет з алгоритмом інформування:

Алгоритм повідомлення до про затримання осіб

Учасники зустрічі отримали вичерпні відповіді на свої запитання та на практиці відпрацювали здобуті знання – на конкретних прикладах був змодельований порядок дій працівників з інформування Регіонального центру про застосування адміністративних затримань.

Враховуючи, що 2018 рік оголошено в Україні Роком реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО», Олена Іпатенко приділила увагу просвітницькій роботі, розказавши про проект, який охоплює всю Україну, його цілі і задачі, вручивши інформаційні буклети.

Крім того, в приміщенні Управління ДМС України в Херсонській області головний спеціаліст відділу організаційної роботи Микита Дацюк розмістив плакати та буклети проекту «Я МАЮ ПРАВО!», інформуючи відвідувачів Управління ДМС про загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО!» 

2

3