назад
11.04.17

Робочий візит Андрія Вишневського до Кропивницького розпочався із прийому громадян

Сьогодні, 11 квітня, директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський з робочим візитом перебуває у Кропивницькому. Один із пунктів візиту – прийом громадян та надання їм консультацій, який відбувся вранці у Регіональному центрі з надання БВПД у Кіровоградській області.

У день прийому до центру звернулось 5 клієнтів, аби отримати безоплатні юридичні консультації з різних питань. Так, найбільше громадян цікавила інформація щодо здійснення незаконної перереєстрації договорів оренди, стосовного правового захисту учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб, зокрема порушення права учасника бойових дій на отримання такого статусу, у зв’язку з тим, що командування відмовляється видавати довідку про отримання контузії, питання трудового та сімейного права.

AV PC 2

Разом з Андрієм Вишневським консультував громадян й начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

AV PC 3

Нагадуємо, мешканці Кропивницького та області можуть отримати безоплатну правову допомогу, звернувшись до одного із центрів або бюро правової допомоги в області (переглянути адреси).

Kropyvnytski

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook            YouTube YouTube             Google Google+       тTwitter