назад

Робочий візит до Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

gol

26 жовтня, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Світлана Бухтіярова відвідала Дубенський місцевий центр.

Зокрема, Світлана Бухтіярова провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів центру та заслухала звіт про їх діяльність. Основна увага була приділена забезпеченню виконання нових функцій системи безоплатної правової допомоги та новостворених підрозділів місцевих центрів, в т.ч. бюро правової допомоги.А саме ведення правопросвітницької діяльності, представництва інтересів осіб у судах, забезпечення громадян доступом до електронних сервісів мін’юсту та реєстру громадських формувань.

 З початку року Дубенським МЦ було отримано 850 звернень клієнтів, видано 131 доручення адвокатам на надання вторинної правової допомоги, проведено 203 правопросвітницьких заходи. Також до центру звернулася 16 осіб з питань доступу до електронних сервісів мін’юсту та реєстрації громадських формувань.

2

Велика увага була приділена формуванню документації та веденню кадрової роботи. В рамках візиту надана методична консультативна допомога по плануванню робочого процесу та організації ведення діловодства.