назад
08.06.16

Робочий візит до смт. Козельщина.

20160607 105920

     07  червня  2016 року виконуючою обовязки директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Пушкаревською здійснено робочу поїздку до смт. Козельщина. В рамках поїздки проведено ряд зустрічей з посадовими особами Козельщинської селищної ради з питань забезпеченням приміщенням бюро правової допомоги та здійснено організаційні заходи щодо його облаштування. Бюро, яке розпочне обслуговування мешканців району вже у вересні цього року, забезпечить надання безоплатних правових консультацій, прийом звернень щодо надання вторинної правової допомоги (послуг адвоката за рахунок державних коштів), доступ населення до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

 

         Під час робочої поїздки Іриною Пушкаревською було проведено прийом громадян, в ході якого надано правові консультації з житлового та сімейного права, прийнято письмове звернення з надання безоплатної вторинної правової у вирішенні питання визнання права власності.

         З метою інформування населення про можливість захисти свої права, скориставшись послугами центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, проведено інформування громадян шляхом розповсюдження інформаційно-методичних буклетів у  приміському залізничному транспорті.