назад

Робочий візит до Заставни

2016 02 25 Заст1В рамках виконання плану роботи на І квартал 2016 року представники Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Семенюк Л. Г. — начальник відділу попередньої роботи з клієнтами та Акатріні Г. П. — головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги відвідали з робочим візитом Заставнівщину та взяли участь в семінар-нараді з головами територіальних громад Заставнівського району.


2016 02 25 Заст3

Семінар-нарада відбулася за участі голови Заставнівської районної державної адміністрації — Кітаря Ю.В.,  директора Заставнівського районного центру зайнятості — Лахман В.В., керівника Центру надання адміністративних послуг Заставнівської РДА —  Юрчука В.М.

Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Чернівецького місцевого центру Людмила Семенюк ознайомила учасників заходу з порядком надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

В ході зустрічі було обговорено питання та досягнуто домовленості щодо організації роботи виїзних консультаційних пунктів у Заставніському районі на базі районного центру зайнятості, Центру надання адміністративних послуг та районної державної адміністрації.

Представники Чернівецького місцевого центру зустрілися з керівником Заставнівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Лілією Семенюк, на базі якого створено дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.


2016 02 25 Заст2Основні напрями співпраці Чернівецького місцевого центру з надання БВПД з органами та установами Заставнівського району знайшли своє відображення в Меморандумах, підписаних під час робочого візиту.