назад
14.12.15

Робочий візит фахівців Сумського місцевого центру до смт Краснопілля

151214 0114 грудня 2015 року директор Сумського місцевого центру Валентина Трошечко разом із начальником відділу взаємодії із субєктами з надання первинної правової допомоги Наталією Шестерніною з робочим візитом відвідали смт Краснопілля.

Метою візиту керівництва місцевого центру стало розгляд «Програми правової допомоги населенню» смт.Краснопілля 2016-2010 роки Краснопільської селищної ради. Метою цієї Програми є розроблення та здійснення комплексу заходів правового, організаційного та економічного характеру, спраямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги.

Директор місцевого центру Валентина Трошечко розповіла присутнім депутатам на сесії Краснопільської селищної ради про роботу місцевого центру, створення комплексної інформаційно-аналітичної системи та перспективу, яка передбачває створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом надання безоплатної правової допомоги у смт Краснопілля.