назад
25.09.15

Робочий візит радника Міністра юстиції України, народного депутата України Ігоря Алексєєва до м. Шепетівки

IMG 0969     23.09.2015 року з робочим візитом до Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали радник Міністра юстиції України, народний депутат України Ігор Алексєєв та начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Віктор Худняк.

     Під час зустрічі з колективом Місцевого центру Ігор Алексєєв поінформував присутніх про майбутні внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги та підвищення якості її надання, розширення кола осіб, які мають право на таку допомогу, удосконалення окремих положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу», в частині спрощення доступу до такої допомоги для соціально вразливих верств населення.

     Ігор Алексєєв наголосив на необхідності більш широкого інформування громадян про систему безоплатної вторинної правової допомоги та діяльність місцевих центрів з метою забезпечення надання громадянам якісних правових послуг.

     Крім того Ігор Алексєєв та Віктор Худняк здійснили особистий прийом громадян у приміщенні Шепетівського місцевого центру.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/24.09.2015{/gallery}