назад

Робочий візит заступника директора Координаційного центру до Запоріжжя

20170818 16134318 серпня заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов перебував з робочим візитом у Запоріжжі.

Тут Олександр Баранов разом з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Павлом Наливайком взяли участь у засіданні штабу протидії аграрному рейдерству, створеного для боротьби зі спробами рейдерських захоплень земель та зібраного урожаю. Зазначений захід відбувся в рамках візиту до Запорізького краю заступника Міністра юстиції України Гії Гецадзе.

У Запорізькій та Донецькій областях нині створено 19 мобільних точок консультування мешканців області з правових питань у сфері земельних відносин, захисту прав аграріїв. До їх складу увійшли фахівці місцевих центрів, бюро правової допомоги та представники юстиції. Перші консультування відбулися 17 серпня у Сіверській міській раді та Сергіївській сільській раді, що на Донеччині. Наступна мобільна точка доступу до БПД працюватиме 19 серпня у Якимівському бюро правової допомоги.

Цього ж дня відбулися відвідини Регіонального та Першого запорізького місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та знайомство з колективами установ.

1 Z

У місцевому центрі Олександр Баранов разом із заступником Міністра юстиції України Гією Гецадзе, директором Регіонального центру Павлом Наливайком, директоркою Першого запорізького місцевого центру Ольгою Бородіною та керівником Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Сергієм Васильцовим провели прийом громадян.

4 Z

Громадяни, що завітали на прийом, не лише ділилися своїми проблемами та шукали компетентної поради, але й дякували фахівцям місцевого центру за увагу та бажання допомогти, адвокатам за вирішення наболілої проблеми, представникам юстиції за кваліфіковану допомогу та підтримку у непростих життєвих ситуаціях.

2 Z