назад
03.11.15

Робочий виїзд інтегратора Чернігівського місцевого центру та громадської організації “МАРТ” до 169-го навчального центру в смт. Десна Козелецького району

011115 21 листопада 2015 року начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Оленою Михайленко та юристами громадської організації “МАРТ” Дмитром Шумаром та Дмитром Науменком було здійснено робочий виїзд до 169-го навчального гвардійського Звенигородського орденів Червоного прапора і Суворова II ступеня центру (169-й навчальний центр) Сухопутних військ Збройних Сил України, який знаходиться в смт. Десна Козелецького району Чернігівської області.

В ході виїзду була проведена робоча зустріч з прес-секретарем 169-го навчального центру Василем Славецьким. Під час робочої зустрічі було надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД.
Результатом зустрічі є домовленість з прес-секретарем 169-го навчального центру Василем Славецьким про співпрацю, проведення спільних заходів, а також попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
Після робочої зустрічі представники Чернігівського місцевого центру з надання БВПД та громадської організації “МАРТ” виступили перед військовослужбовцями 169-го навчального центру, серед яких були й учасники АТО. Дмитро Шумар надав підготовлені відповіді на типові запитання, з якими найчастіше звертаються військовослужбовці. Оленою Михайленко до відома присутніх було доведено інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, звернуто увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема, учасниками АТО. По завершенню виступів в режимі “Запитання-відповідь” були надані роз’яснення та консультації.
Захід проводився на виконання Меморандуму про співпрацю, укладеного 5 жовтня 2015 року між Чернігівським місцевим центром з надання БВПД та громадською організацією “МАРТ”.011115 1