назад
25.12.15

Робочий виїзд працівників Ніжинського МЦ до м. Прилуки

PC24047924 грудня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Старчак та начальник відділу по роботі із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олена Іванова провели виїзне консультування та «вуличне» інформування мешканців м.Прилуки. Під час «вуличного» інформування мешканців м.Прилуки було надано роз’яснення поняття вторинної правової допомоги, порядок роботи зі зверненнями громадян, а також надано відповіді на питання.

Оленою Івановою була проведена робоча зустріч із начальником Прилуцького міськрайонного управління юстиції Віктором Данілевським. В ході зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці та розвитку системи безоплатної правової допомоги у м. Прилуки та Прилуцькому районі, а саме: організація виїзних консультаційних пунктів для мешканців віддалених населених пунктів; виступи перед депутатами та головами сільських та селищних рад; визначені дати проведення спільних заходів; обговорено висвітлення інформації про систему БПД у міських та районних засобах масової інформації.
Також була проведена робоча зустріч із завідувачем Прилуцькою районною державною нотаріальною конторою Наталією Охрименко. За результатом зустрічі було досягнуто домовленості подальшої співпраці, що спрямована на сприяння наданню правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги та підписано Меморандум про співпрацю. У 2016 році прийом та консультування громадян і надалі будуть проводитися у приміщенні Прилуцької районної державної нотаріальної контори щочетверга з 10:00 до 13:00, попередній запис здійснюється за телефонами центру та Прилуцького міськрайонного управління юстиції, а також визначені відповідальні особи, які протягом тижня реєструють громадян, що звертаються до установи за допомогою та є суб’єктами права на БВПД.PB120340