назад

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ У БОРИСПІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

    18.10.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги у с. Гнідин та с. Вишеньки Бориспільського району Київської області.

    До мобільної точки доступу за правовою допомогою звернулися 11 осіб із наступних питань: перелік документів для підтвердження трудового стажу, порядок призначення субсидій, права та пільги учасників АТО, розірвання шлюбу та поділ спільного сумісного майна подружжя, виплати допомоги на поховання, оформлення заповіту, порядок надання БВПД.

    Також під час заходу розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я МАЮ ПРАВО» для розміщення у приміщеннях установ і для проведення інформування мешканців сіл про безоплатну правову допомогу.

    Роботу мобільної точки доступу забезпечено: заступником начальника Бориспільського бюро правової допомоги Вікторією Лук’яненко, начальником Бориспільського районного відділу державної виконавчої служби ГТУЮ у Київській області Олексієм Сергієнком, начальником Бориспільського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Київській області Валентиною Прохоровою, головним спеціалістом Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Київській області, державним нотаріусом Бориспільської районної державної нотаріальної контори Надією Черненко.