назад

Робота мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги в Приазовському районі

22382353 1503869889689128 3138500815248249967 oЗа дорученням Міністерства юстиції України Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у Запорізькій області було створено мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги, які з початку серпня здійснюють виїзди до сільської місцевості та проводять консультування населення щодо способів захисту землі та врожаю від рейдерських захоплень.

       Інформація щодо діяльність мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги постійно оновлюється та висвітлюватись на офіційному веб-сайті Регіонального центру: http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/  та офіційній сторінці РЦ у  Facebook: https://www.facebook.com/donetsk.zaporizhzhya.legalaid.zp.ua/.

       Під час роботи зазначених консультативних пунктів кожний охочий може проконсультуватися з питань щодо земельних правовідносин та отримати відповіді на будь-які питання правового характеру.

       12 жовтня 2017 року мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги  базувалася в Приазовському районі Запорізької області. На виїзді працювали представники Мелітопольського центру з надання вторинної правової допомоги, а саме директор МЦ Олександр Булгаков та головний спеціаліст Приазовського бюро правової допомоги Юлія Стефанкова. Від Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області були присутні заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Сергій Нікітенко та начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації ГТУЮ у Запорізькій області Марія Кулішова.22426575 1503869789689138 6334319620156014253 o

       У ході роботи мобільної точки було доведено інформацію про діяльність оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів, комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, що було створено при Головному територіальному управлінні юстиції у Запорізькій області, та роз’яснено державні гарантії доступу до системи безоплатної правової допомоги.

       Також за роз’ясненнями звернулися місцеві жителі, яких цікавили питання щодо отримання аліментів, надбавок до пенсії громадянам, що відносяться до категорії «діти війни» та переоформлення документів на житло тощо.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до установ системи безоплатної правової допомоги:

Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

  • адреса: м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99
  • телефон: (096) 523-98-55

Приазовське бюро правової допомоги:

  • адреса: смт Приазовське, вул. Горького, 70
  • телефон: (06133) 2-43-15