назад
26.07.18

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ У КАГАРЛИЦЬКОМУ РАЙОНІ

    24 липня 2018 року, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, у Кагарлицькому районі проведено роботу мобільної точки доступу у Стайківській та Стрітівській сільських радах за участю: начальника Кагарлицького об’єднаного управління пенсійного фонду в Кагарлицькому районі Трохименко С.І. державного виконавця Кагарлицького районного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Токовенко Н.О., начальника районного відділу ДРАЦС Косяк П.В. та головного спеціаліста відділу Кагарлицького бюро правової допомоги Хамка Л.Г.

    До мобільної точки доступу звернулось 18 осіб по 21 питанню, а саме: з питань соціального забезпечення (12), з питань спадкового права (3), з питань земельного права (5), з інших питань (1), яким надано відповідні консультації в рамках чинного законодавства.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Присутні під час прийому громадяни були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО» та отримали інформаційні роз’яснення з питань порядку безоплатної передачі земельних ділянок, як зареєструвати право власності на земельну ділянку, порядок укладення та розірвання договорів оренди земельної ділянки. Всі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».