назад

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ У ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ

    12.04.2018, у с. Студеники та с. Гланишів Переяслав-Хмельницького району Київської області проведено роботу мобільної точки доступу з питань земельного законодавства за участю: завідувача Переяслав-Хмельницькою районною державною нотаріальною конторою Ярослава Коляденка, заступника начальника Переяслав-Хмельницького міськрайонного Відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Сергія Дудки, начальника Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Вікторії Литовченко та начальника відділу «Переяслав-Хмельницького бюро правової допомоги» Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Задорожнього.

У процесі роботи мобільних точок доступу надано консультації стосовно питань:

  • прийняття спадщини;
  • виділення частки із спільної сумісної власності;
  • визнання права на земельну ділянку (пай); 
  • порядку призначення субсидії;
  • позбавлення батьківських прав та виконання рішення суду. 

 

 

 

 

 

 

 

    Загалом до мобільної точки доступу звернулось 25 осіб, з питань: спадкового, сімейного, земельного, адміністративного та договірного права, яким надано відповідні консультації в рамках чинного законодавства.
    По закінченню прийому громадян проінформовано про проект «Я МАЮ ПРАВО!» та роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.