назад
03.08.18

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ У РОКИТНЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

    02.08.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, у Рокитнянському районі проведено роботу мобільної точки доступу в сільських радах с. Маківка та с. Запруддя.

    Участь у роботі мобільної точки прийняли Перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області Круць Андрій Олексійович, начальник Рокитнянського районного відділу ДВС ГТУЮ У Київській області Красуцька Наталя Василівна, начальник Рокитнянського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Дідик Олена Миколаївна, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій у Рокитнянському районі Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Шевчук Тетяна Василівна та головний спеціаліст відділу Рокитнянського бюро правової допомоги Денисенко А.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    До мобільної точки доступу звернулось 10 осіб по 11 питань, а саме: з питань соціального забезпечення (2), спадкового права (2), земельних питань (1), договірних (1), соціального забезпечення (1), з інших цивільних (4).

    Присутні під час прийому громадяни отримали інформаційні роз’яснення з питань порядку безоплатної передачі земельних ділянок, реєстрації права власності на земельну ділянку, порядку укладення та розірвання договорів оренди земельної ділянки, а також поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО». Всі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».