назад
16.10.18

Робота мобільної точки доступу у Ставищенському районі

    11.10.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу у сільських радах с. Бесідка та с. Красилівка Ставищенського району Київської області.

   До мобільної точки доступу звернулися 20 осіб із наступних питань: сімейного законодавства, земельного права, спадкового права, договірного права, соціального забезпечення.    Усім присутнім було надано вичерпні консультації в рамках чинного законодавства. 

    Також під час заходу розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я МАЮ ПРАВО» для розміщення у приміщеннях установ і для проведення інформування мешканців сіл про безоплатну правову допомогу.

    Роботу мобільної точки забезпечено: головним спеціалістом Ставищенського районного відділу державної виконавчої служби Заворотнім Б.В., начальником Ставищенського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Майстренко Г.П., завідувачем Ставищенської державної нотаріальної контори Цимбалюк В.М. та головним спеціалістом Ставищенського бюро правової допомоги Кононюком А.А.