назад

Робота мобільної точки доступу у Вишгородському районі

    24 квітня 2018 року, відповідно до наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області від 10.01.2018 року № 7/6/6, проведено виїзний прийом громадян у виконавчих комітетах Димерської селищної та Демидівської сільської рад Вишгородського району Київської області.

    До мобільних точок доступу звернулось 6 осіб, яким надано консультації із питань земельного, житлового, сімейного права та інших питань у рамках чинного законодавства.
    Роботу мобільної точки забезпечено: заступником начальника Вишгородського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області Матвієнком В.В., завідувачем Вишгородською районною державною нотаріальною конторою Пушняком М.В., керівником Вишгородського бюро правової допомоги Морозовим С.О, головним спеціалістом відділу призначення та перерахунку пенсії УПФ у Вишгородському районі Пальченком В.М.

    По закінченню прийому громадян проінформував про проект «Я МАЮ ПРАВО!» та про роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, бюро правової допомоги, роздані інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури.