назад
03.09.18

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ В ТЕТІЇВСЬКОМУ РАЙОНІ

    30.08.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області в Тетіївському районі Київської області проведено роботу мобільної точки доступу в Теліжинській і Кошівській сільських радах.
    Під час роботи громадян поінформувано про безоплатну первинну та вторинну правову допомогу в Україні, про категорії осіб, які мають право на отримання БВПД, роботу бюро, а також правопросвітницький проект “Я маю право”.

 

До мобільної точки доступу звернулось 20 осіб із наступних питань:

  • соціального забезпечення, 
  • земельного права, 
  • з сімейних питань, 
  • спадкового права, 
  • з інших цивільних питань, 
  • виконання судових рішень,
  • пенсійного забезпечення.

    Також під час заходу розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту для розміщення у приміщеннях установ і для проведення інформування мешканців сіл про безоплатну правову допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Роботу мобільної точки забезпечено: начальником управління соціального захисту населення Тетіївської районної державної адміністрації Гринюком Юрієм Михайловичем, головним державним виконавцем Тетіївського районного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Рябоконем Миколою Володимировичем, в.о. начальника районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Яцковською Юлією Петрівною, завідуючою Тетіївською районною державною нотаріальною конторою Бурлаченко Оленою Григорівною, головним спеціалістом юрисконсульта юридичного сектора Сквирського об’єднаного управління ПФУ Київської області Іваніцькою Інною Василівною, заступником начальника Тетіївського бюро правової допомоги Романчук Ольгою Олександрівною.