назад
28.09.18

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ У ВОЛОДАРСЬКОМУ РАЙОНІ

    27.09.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу в Косівській та Рудосільській сільських радах Володарського району.

    До мобільної точки доступу звернулось 14 осіб із наступних питань: соціального забезпечення (5), договірного права (1), житлового права (2), спадкового права (3), з інших цивільних (2), виконання судових рішень (1).
    Також під час заходу розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я МАЮ ПРАВО» для розміщення у приміщеннях установ і для проведення інформування мешканців сіл про безоплатну правову допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Роботу мобільної точки забезпечено: начальником Володарського РВ ДВС ГТУЮ у Київській області Валенкевич Н.І., начальником Володарського РВ ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Пихнівською Л. М., начальником Володарського бюро правової допомоги Марценюк Л.А., начальником Володарського відділу обслуговування громадян Сквирського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Гурською Т.А., секретарем Косівської сільської ради Патківською В.М. та головою Рудосільської сільської ради Федорчук В.Б.