назад
22.09.17

Робота «мобільних точок доступу» в межах проекту «Я маю право» на Краснопільщині

SuR 170922 0121 серпня начальником відділу забезпечення роботи контактного центру Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Олексієм Рибалкою, начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Сумського місцевого центру з надання БВПД Андрієм Качановим, головним спеціалістом Краснопільського бюро правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Пилипцем

спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у Сумській області в межах проекту «Я маю право» з метою правопросвітництва населення віддалених сіл та розширення доступу до правової допомоги здійснено виїзд до сіл Рясне та Грабовське Краснопільського району.

SuR 170922 03

SuR 170922 02

Цей досвід показав правильність та ефективність обраного напрямку роботи. Найбільш болючими питаннями населення є такі, що стосуються права спадкування, виконання умов договору щодо оренди земельних паїв, питань пенсійного законодавства та інші.

SuR 170922 04

SuR 170922 05

Зверніть увагу, що 26 вересня робоча група здійснить виїзд до Дружбівської міської територіальної громади та Ямпільської селищної ради Ямпільського району. Всі охочі мають змогу поспілкуватися з фаховими юристами та отримати відповіді на хвилюючі запитання.

SuR 170922 06

SuR 170922 07

Нагадаємо, що 11 серпня розпочали роботу «мобільні точки доступу» до системи безоплатної вторинної правової допомоги.

Наступні дві місяці спеціалісти інформуватимуть громадськість щодо захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, швидкого та ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення їх майна та оперативного надання безоплатної правової допомоги.

Уважно слідкуйте за графіком виїздів «мобільних точок доступу» системи БВПД та не упустіть можливість отримати кваліфіковану допомогу.