назад

Робота Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги впродовж 07 – 13 грудня 2015 року

313Впродовж тижня Регіональним центром безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 39 доручень адвокатам, з яких 18 для здійснення захисту затриманим особам, 1 – для проведення окремої процесуальної дії та 37 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Перший Львівський МЦ – 42 нових звернень, прийнято 7 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 8 доручень адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 15 осіб скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Другий Львівський МЦ – 10 нових звернень, прийнято 3 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 4 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги.abs3
Буський МЦ – 10 нових звернень, прийнято 1 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 1 особа скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Самбірський МЦ – 7 нових звернень, не видано жодного доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 1 особа скерована до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Стрийський МЦ – 26 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 11 осіб скеровано до суб’єктів надання безоплатної правової допомоги.
Червоноградський МЦ – 31 нових звернень, прийнято 2 рішення про надання безоплатної правової допомоги, не видано жодного доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 60762,97 грн.
Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж грудня 2015 року у сумі 60762,97 грн.
Новини центру:

10-13 грудня відбувались робочі зустрічі керівного складу системи безоплатної вторинної правової допомоги. Участь у семінари приймає директор Регіонального цнетру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин, де виступив із презентацією на тему “Оцінювання діяльності місцевих центрві з надання безоплатної правової допомоги”.

Начальником відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області – адвокатом Наталією Мелян проведено спостереження за роботою адвокатів у судових засіданнях 09.12.2015 в Миколаївському районному суді та Пустомитівському районному суді Львівської області, 10.12.2015 Дрогобицькому міськрайонному суді Львівської області.