назад

Робота Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги впродовж 14 – 20 грудня 2015 року

a3944d056d1a44c43fdab8980500a99ee9209fa9f35f67e22974e2e719502a13Впродовж тижня Регіональним центром безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 40 доручень адвокатам, з яких 13 для здійснення захисту затриманим особам, 2 – для проведення окремої процесуальної дії та 25 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 135437,76 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж грудня 2015 року у сумі 135437,76 грн.

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

Перший Львівський МЦ – 30 нових звернень, прийнято 10 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 10 доручень адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 13 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.

FFds3
Другий Львівський МЦ – 26 нових звернень, прийнято 12 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 12 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 7 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.

Буський МЦ – 12 нових звернень, прийнято 2 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 2 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 1 особа скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.
Самбірський МЦ – 9 нових звернень, прийнято 4 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, видано 2 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 3 особи скерована первинної правової допомоги.
Стрийський МЦ – 22 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 11 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.
Червоноградський МЦ – 12 нових звернень, прийнято 3 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 3 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги.

Новини центру:

Сьогодні, 16 грудня, відбулася зустріч робочої групи з питань міжвідомчої взаємодії у сфері боротьби з насильством щодо жінок та домашнім насильством на регіональному та місцевому рівнях, яка створена та діє в рамках проекту «Запобігання та боротьба з насильством щодо жінок та домашнім насильством в Україні». Проект фінансується зі підтримки Уряду Швеції та впроваджується Радою Європи. 

Учасниками робочої групи є й представники команди БПД – начальник відділу забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Олена Сінчук та адвокат, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Наталія Мелян.