назад

Робота Регіонального центру впродовж 05 – 12 жовтня 2015 року

st1Впродовж тижня Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 54 доручень адвокатам, з яких 19 для здійснення захисту затриманим особам та 35 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 14643,31 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж вересня 2015 року у сумі 14643,31 грн.

Новини Центру:

В рамках робочої поїздки на Львівщину, починаючи з 05 жовтня директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський разом із директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігорем Микитином відвідав Перший та Другий львівський, Буський, Самбірський, Стрийський та Червоноградський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Робота Координаційного центру залежить від кожного з Вас зокрема» – такими словами Андрій Володимирович Вишневський завершив свої відвідини Буського, Червоноградського, Стрийського, Самбірського, Першого львівського, Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.