назад

 

20170818 08535318 серпня 2017 року головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Іваницький відвідав з метою проведення ряду правопросвітницьких заходів селище Чкалове та смт Веселе.

       Спільно  з заступником начальника Веселівського бюро правової допомоги Олексієм Рєдкозубовим було проведено робочу зустріч з секретарем Чкалівської сільської ради Іриною Бабич, метою якої було покращення інформування громадян щодо змоги звернення до спеціалістів Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за допомогою Skype-зв’язку. Також в ході візиту до Чколова фахівцями установ системи БПД було проведено вуличне інформування селян та розповсюдженно інформаційні матеріали, у яких йшлося про можливість скористатися Skype-зв’язком для отримання правової допомоги.

       В смт Веселе Олег Іваницький та Олексій Рєдкозубов провели  робочу зустріч з заступником начальника – начальником прийому громадян Управління соціального захисту населення Веселівської районної державної адміністрації Запорізької області Мариною Савченко, в ході якої обговорили спільні дій в напрямку  надання правової допомоги жителям Веселівського району.

20170818 094944

     20170818 094417







      Цього ж дня фахівці місцевого центру та бюро правової допомоги відвідали Централізовану бібліотечну систему Веселівської районної державної адміністрації для інформування працівників про важливість системи безоплатної правової допомоги у захісті прав людей. В ході візиту було обговорено можливість створення на базі бібліотеки дистанційної точки доступу для консультування громадян за допомогою Skype-зв’язку.

      Наприкінці візиту до Веселого Олег Іваницький та Олексій Рєдкозубов проведено вуличне інформування з метою поширення інформаційних буклетів з контактними даними Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Веселівського бюро правової допомоги. 


За правовою інформацією та консультаціями звертайтесь до:

  • Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

– адреса: м. Мелітополь, вул. Вакуленчука 99.

– наші телефони: (0619) 43-00-58; (0619) 43-00-59; моб. тел. 096-523-98-55

  • Веселівське бюро правової допомоги

– адреса: смт. Веселе вул. Центральна, 202

– телефон: (06136) 2-12-28