назад

Робота Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД в місті Нововолинську

DSCN844220 січня 2016 року працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели прийом громадян у мобільному пункті консультування в місті Нововолинську. Коло проблем, з якими відвідувачі зверталися до консультантів мобільного пункту, в основному обмежувалися сімейно-побутовими та житловими питаннями.

Також з метою поширення інформації щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками центру на вулицях міста було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу стосовно доступу до безоплатної правової допомоги та діяльності місцевого центру, а також розповсюджено інформаційні буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».

Крім цього, з метою подання на розгляд сесії міськради проекту Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Нововолинська, інтегратор центру поспілкувався з керівниками структурних підрозділів Нововолинської міської ради. З метою узгодження планів подальшої співпраці представник центру також зустрівся з заступником начальника Нововолинського відділу поліції з громадської безпеки В’ячеславом Мартинюком.DSCN8442

DSCN8446

DSCN8447

DSCN8450

DSCN8449

DSCN8452

DSCN8455

DSCN8459