назад
27.05.16

Робота виїзного консультаційного пункту для мешканців м.Кременчука.

13278168n

26  травня  2016 року в приміщенні контактного центру мікрорайону № 19  працював виїзний консультаційний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Прийом громадян з правових питань здійснювала заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Наталія Чорновол.

            В ході прийому було надано правові консультації з питань трудового, житлового та сімейного права, проінформовано працівників контактного центру про можливість отримати кваліфіковану правову допомогу малозабезпеченими громадянами та категорії населення, які мають право на безоплатну правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката, відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.

            Для людей похилого віку, інвалідів –  мешканців віддалених районів  досить складно вирушати до міста для вирішення нагальних питань,  тому виїзні прийоми є ефективною формою обслуговування громадян за місцем проживання. Надання консультацій працівниками Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги дає змогу громадянам реалізувати конституційні права на безоплатну правову допомогу.