назад

Робота виїзного консультаційного пункту у смт. Козельщина.

Kremen 14.04.2016

13 квітня  2016 року виконуюча обов’язки директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела прийом громадян  у смт. Козельщина.

 

            Мешканці Козельщинського району мали змогу отримати юридичні консультації та  роз’яснення, подати звернення на отримання безоплатної вторинної правової допомоги. На прийом звернулось  6 осіб з питань соціального забезпечення, спадкового та земельного права. На всі питання було надано роз’яснення та консультації згідно поставлених питань.

            Керівником Кременчуцького місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги проведено робочі зустрічі з начальником юридичного відділу райдержадміністрації Григорієм Дзюбою, в.о. начальника Козельщинського районного управління юстиції Вікторією Філоненко, начальником управління Державної казначейської служби у Козельщинському районі Оленою Дмитрівною Новіковою з метою інформування про перспективи створення бюро правової допомоги у Козельщинському районі.

            Начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної  первинної правової допомоги  Світланою Терещенко на семінарі Козельщинського районного центру зайнятості поінформовано присутніх про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД та надано інформацію про проведення конкурсу на керівні посади бюро правової допомоги.

 Push