назад
07.09.16

Розбудова системи безоплатної правової допомоги

Великописарівське, Лебединське та Тростянецьке бюро правової допомоги, які працюють з 1 вересня 2016 року, є третьою ланкою у  системі правової допомоги.  З нагоди відкриття бюро керівництвом Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у особі Тамари Козир було вирішено провести флеш-навчання для новопризначених працівників бюро 6 вересня на базі Охтирського центру.

Таке рішення обумовлене головною ціллю усієї системи з надання безоплатної правової, соціальної та іншого роду допомоги – покращення практики, що роблять людське життя комфортнішим.

Керівники бюро та їх заступники мали змогу перейняти досвід колег по роботі зі зверненнями громадян та системою КІАС. Продемонстровано приклад надання роз’яснень та консультацій громадянам.

Підсумовуючи денну роботу, у заключному слові Тамара Козир зазначила: «Сьогодні вжеє напрацьований досвід роботи і, що приємно, з ним можна ділитися. Коли навики переростають у спільний досвід, це вже ознака зрілості та розвитку в роботі. У наших планах посилення взаємодії всередині бюро та розробка нових інформаційних буклетів».