назад

Розпочали 2019 рік з новими силами і зі зйомок нових телеконсультацій

{module TeleS}

Рік тільки-тільки набирає обертів, а Регіональний центр спільно з телеканалом «Миколаїв» вже почав готувати чергову порцію телеконсультацій для громадян. Відтак, мешканці міста та області отримуватимуть фахове правове роз’яснення з питань, які їх турбують, не відходячи від екранів своїх телевізорів. Це зручно, доступно, а головне – якісно!

Цього разу у сюжетах телевізійної рубрики «Я маю право» йтиметься про: розірвання шлюбу; внесення термінового заборонного припису стосовно кривдника; додатковий строк для подачі заяви про прийняття спадщини; визначення місця проживання дитини; позбавлення права проживання колишніх членів сім’ї.

2

Консультантами ж виступили директор Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області Наталія Гнатуша і адвокати, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, Валентина Мілюченко, Вікторія Жосан, Євгеній Давиденко та Віталій Соколік.

1

Нагадуємо, що даний проект є спільною ініціативою Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області та телеканалу «Миколаїв», мета якої полягає у висвітленні актуальних питань у галузі права в рамках передачі «Новий день».

4

Дякуємо усім учасникам процесу – адвокатам та знімальній групі телеканалу «Миколаїв» – за співпрацю!

3