назад
15.11.16

Розпочав роботу консультаційний пункт ярмарку вакансій

1637719477520413199 account id115 листопада відкрився консультаційний пункт безоплатної правової допомоги, який працює у у рамках ярмарку вакансій, організованого Державною службою зайнятості та КП “Київський метрополітен”.

Протягом всього часу роботу ярмарку, з 15 до 18 листопада з 10:00 до 17:00, пункт консультуватиме всіх бажаючих та в разі, якщо людина підпадає під категорію громадян, яким надається безоплатна правова допомога, та потребує представництва у суді, допомагатиме у заповненні талону на отримання допомоги. До роботи пункту долучилися усі київські місцеві центри.

У перший день роботи людей консультували фахівці Першого київського місцевого центру. За день вони надали консультації 16 людям. Основні питання, які ставили відвідувачі, стосувалися саме трудового права. Зокрема, серед тем, які цікавили людей, були питання щодо звільнення з роботи, роботи за сумісництвом та роботи неповний робочий день, перебування на обліку у Центрі зайнятості та захисту прав вагітних жінок у разі звільнення з роботи.