назад

Розпочався другий каскадний тренінг для адвокатів системи БВПД

trening216 жовтня 2014 року розпочався другий каскадний тренінг на тему “Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод”, для адвокатів, які працюють за контрактом з Чернігівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Каскадний тренінг було організовано Координаційним центром та Чернігівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги за сприяння Міжнародного фонду «Відродження». З вступним словом до адвокатів звернулися директор Чернігівського Центру Ірина Протченко та заступник начальника Головного управління юстиції в області Володимир Бобруйко.

Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Микола Росомаха та Володимир Кухта.
У ході тренінгів обговорювались питання про дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу та про дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги а також дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

IMG 5468

IMG 5475

IMG 5476