назад

Розпочався шаховий турнір у системі безоплатної правової допомоги

289-18-9 лютого на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області проходив другий щорічний шаховий турнір. Участь мали змогу взяти всі охочі працівники системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області.

«Гра у шахи навчає вибудовувати стратегію дій. Розвиває логіку та вміння мислити на кілька кроків наперед. Вже вдруге Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області організовує шаховий турнір, зокрема задля того, щоб розвивати ці вміння у наших фахівців та адвокатів. Учасники мають змогу відпочити і водночас корисно провести час, налагодити неформальні стосунки, які сприятимуть вирішенню багатьох питань», – розповів директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну.

289-2

Взяти участь у шаховому турнірі зголосились і юристи, і адвокати. «Дуже сподобалось, організація заходу на найвищому рівні. Такі зустрічі згуртовують колектив. Я граю у шахи на аматорському рівні і залюбки зголосився взяти участь. Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області вже організовував змагання із тенісу та шахів. На черзі, сподіваюсь, класичні нарди», – розповів учасник шахового турніру, адвокат Олександр Головач.

289-3

Призові місця вдалося вибороти найкращим гравцям, а саме адвокатам, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, Мураду Усманову та Віктору Явіцу. Першість у шаховому турнірі здобув адвокат Валентин Ставчанський. Переможців шахового турніру нагородили медалями, а всім без винятку учасникам вручили грамоти.

289-4

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).