назад

12744031 449235641934064 3743616604973570190 n

Працівник Кременецького місцевого  центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідує місто Збараж з метою поширення інформації про систему БВПД серед місцевих жителів та налагодження співпраці  із державними установами  шляхом проведення ряду робочих зустрічей.

11 лютого 2016 року в .о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кременецького місцевого центру Ярослав Лис  зустрівся з головним спеціалістом юридичного відділу Збаразької районної державної адміністрації Олесею Смолою та колективом служби у справах дітей Збаразької РДА на чолі з Юрієм Мархівкою.

Під час зустрічі досягнули домовленості про координацію зусиль між місцевим центром та Збаразькою РДА в напрямку спрощення доступу жителів району до безоплатної правової допомоги. Особливу увагу приділили питанню  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульним дітям та дітям, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї. В результаті  зустрічі сторони підписали меморандум про співпрацю між місцевим центром та службою у справах дітей.

12705730 449235638600731 138346489899970667 n

Продовжуючи роботу з розширення доступу до безоплатної правової допомоги жителів Збаразького району, зокрема осіб, які засуджені до покарання, не пов’язаного із позбавленням волі, інтегратор місцевого центру поспілкувався з начальником Збаразького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Тернопільській області Наталією Дубчак та працівниками відділу. В результаті спілкування сторони підписали меморандум про співпрацю.

Також, Ярослав Лис провів робочу зустріч з директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Наталією Мандзюк, в.о. голови спілки інвалідів Збаразького району Юрієм Наумовичем, директором Збаразького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світланою Боднар. За підсумками зустрічі сторони досягнули  домовленості про проведення виїзного прийому громадян працівниками Кременецького місцевого центру з надання БВПД 3 березня 2016 року у приміщенні територіального центру соціального обслуговування та підписали меморандум про співпрацю із районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Працівники місцевого центру, виконуючи  план роботи з надання безоплатної вторинної правової допомоги на 1 квартал 2016 та з метою поширення інформації про систему безоплатної правової допомоги, продовжать відвідувати населені пункти районів, що підпадають під юрисдикцію Кременецького місцевого центру.

Нагадуємо, що безоплатну правову допомогу можуть отримати особи, які зазначені в ст.14 Закону Про безоплатну правову допомогу.  Інформацію з контактами місцевих центрів Тернопільської області можна знайти за посиланням.