назад

Розширення кола партнерів з-поміж суб’єктів надання безоплатної первинної правової допомоги

IMG 7980З метою залучення суб’єктів приватного права до надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та переселенцям 19 лютого 2016 року відбулася робоча зустріч в.о. директора Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірини Войчук та адвоката Євгенії Коваленко.

Адвокат Коваленко Євгенія Вікторівна є офіційним представником ГО «Вінницька правозахисна група», яка надає безоплатну юридичну підтримку постраждалому від воєнних конфліктів населенню України, внутрішньо переміщеним особам та переселенцям.

В ході зустрічі сторони домовилися про співпрацю в рамках юридичної практики pro bono. За цією домовленістю працівники Луцького місцевого центру з надання БВПД будуть скеровувати для попереднього консультування вище перелічені категорії громадян до адвоката Євгенії Коваленко.

Це, в свою чергу, забезпечує Луцький місцевий центр з надання БВПД ще одним партнером у роботі по наданню безоплатної первинної правової допомоги.

Робоча зустріч завершилася підписанням двостороннього меморандуму про співпрацю між Луцьким місцевим центром з надання БВПД та адвокатом Євгенією Коваленко.

IMG 7980