назад
26.09.16

Розширюємо доступ до правових послуг

KR 26 0926 вересня  2016 року на базі контактного центру відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, за адресою вул. Шевченка,19/3 працював виїзний консультаційний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Прийом здійснювала начальник відділу інформації та консультації Наталія Чорновол.

         Під час прийому громадяни мають можливість отримати роз’яснення з правових питань, кваліфіковані юридичні консультації, інформацію щодо порядку отримання безоплатної вторинної правової допомоги, практичну допомогу у написанні заяв та звернень.

         Під час прийому громадяни звертались з питань соціального захисту, житлового та  сімейного права, договірного права, порядку виконання судових рішень. На всі звернення були надані роз’яснення та консультації відповідно до компетенції, у громадян, які потребують захисту  їхніх прав, було прийнято звернення та видано перелік документів, що необхідно подати для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

         Прийом громадян на базі контактних центрів забезпечує доступність та рівні можливості захисту гарантованих державою прав  всіх верств населення