назад
02.12.16

Розширюємо коло партнерів

28112016zustrichSemenivka

Налагодження тісних  зв’язків з партнерами є одним із пріоритетним  напрямків у роботі бюро правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної п вторинної правової допомоги  і спрямоване на консолідацію зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості  у напрямку ефективної організації надання правової допомоги.

  28 листопада 2016 року головним спеціалістом відділу  «Семенівське бюро правової допомоги» – Сінельник С. А.  проведено робочу зустріч із начальником відділу культури, туризму та архіву Семенівської РДА – Іриною Удовиченко. 

В ході зустрічі обговорено питання роботи відділу, було повідомлено про порядок надання консультацій з правових питань, прийом звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також обговорено питання щодо подальшої співпраці, спільної допомоги незахищеним та вразливим категоріям громадян. По закінченню зустрічі надано  інформаційні листівки про діяльність Бюро. 

29 листопада 2016 року головний спеціаліст «Семенівське бюро правової допомоги» Сінельник С.А. провела робочу зустріч з головою с. Жовтневе Семенівського району- Олександром Баранником.29112016robochazustrichSemenivka1

 Під час спілкування обговорювали наступне:  роботу відділу, порядок надання консультацій з правових питань, прийом звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, надано методичну допомогу та рекомендації стосовно поширення інформації про роботу системи безоплатної правової допомоги, шляхи її отримання та реалізації на практиці для жителів сільської громади.

Також поінформовано про мету, цілі, завдання новоствореного бюро правової допомоги та про можливість отримання доступу доелектронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийоміу відділі «Семенівське бюро правової допомоги».

За результатом проведеної зустрічі домовлено про наступне підписання Угоди про співробітництво та організацію взаємовідносин  між Кременчуцьким місцевим центром з надання  БВПД  та Жовтневою сільською радою.