назад
02.12.16

Розширюємо співпрацю в Шишацькому та Великобагачанському районах Полтавської області

30112016memorandum

30 листопада 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів ряд робочих зустрічей з посадовими особами органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, установ та організацій, на яких було досягнуто важливих для сторін домовленостей.

Так, Ігор Рибас провів робочу зустріч з директором Шишацького районного центру зайнятості Еліною Білаш, в ході якої сторони досягли домовленостей про співпрацю та підписали відповідний Меморандум, в якому визначили основні напрямки взаємодії та організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рiвня правової поiнформованостi громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу, соцiальний захист від безробiття шляхом проведення семiнарiв, зустрічей, надання індивідуальних консультацій та інших заходiв.

Того ж дня керівник Першого полтавського МЦ зустрівся з виконуючою обов’язків голови Шишацької селищної ради Аліною Базан. В ході зустрічі сторони обговорили можливість спільної діяльності щодо надання правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги. За наслідками переговорів було був підписаний Меморандум про співпрацю, в якому передбачена домовленість сторін щодо підготовки і реалізації спільних заходів, проектів, програм, круглих столів тощо.

Також, з метою налагодження співпраці та активізації надання безоплатної вторинної правової допомоги на рівні територіальних громад Першим полтавським місцевим центром з надання БВПД, було підписано Меморандум про співпрацю з Сагайдацьким старостатом.

В с-щі Велика Багачка відбулося підписання тристороннього меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Великобагачанською районною державною адміністрацією і Великобагачанською районною радою. Метою підписання меморандуму є координація зусиль,  спрямованих на недопущення порушень прав і свобод людини, зокрема забезпечення доступності права осіб на безоплатну правову допомогу на території Великобагачанського району Полтавської області. Сторони домовилися про підготовку та реалізацію спільних заходів і проектів у межах району та інші узгоджені напрями співпраці.

Також директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас підписав аналогічні меморандуми про співпрацю з Великобагачанським районним центром зайнятості та Великобагачанською селищною радою.