назад

Розуміння та повага до людської гідності – основа протидії булінгу

RC 2 Centr buling2Такий висновок зробили учасники правоосвітніх заходів, які нещодавно провели фахівці Другого львівського місцевого центру спільно з працівниками Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області у загальноосвітніх школах № 6 та №3 м.Львова.

Школярам розповідали що являє собою цькування (булінг), типові ознаки та відповідальність за його вчинення.

 

Активна дискусія про повагу до індивідуальності, про право на невтручання в особисте життя відбулася з учнями 8-Б класу ЗОШ №3 після перегляду стрічки “День, коли я вирішив стати Ніною”.

RC 2 Centr buling1

Нагадаємо, 18 грудня 2018 року прийнятий Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу. Так, на законодавчому рівні визначено поняття булінг, внесено зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення України та низки законів України.

Детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).