назад

Семінар для адвокатів системи БПД: впровадження пілотного проекту «Офісів громадського захисту» та зміни в системі оплати послуг

03.03.2017 - advokatam 7Третього березня відбувся навчальний семінар на тему: «Зміни в роботі адвокатів системи БВПД» для адвокатів Житомирської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

З вітальним словом до адвокатів звернувся директор Регіонального центру Олександр Гербеда, який звернув увагу на важливість співпраці з адвокатами, які забезпечують виконання доручень з надання БВПД, а також поінформував про результати роботи та плани діяльності системи безоплатної вторинної правової допомоги на 2017 рік.
03.03.2017 - advokatam 2

У подальшому слово для виступу було надано заступнику директора Регіонального центру Наталії Радушинській, яка детальніше розповіла про впровадження на Житомирщині пілотного проекту «Офісів громадського захисту».

03.03.2017 - advokatam 1
Директор Житомирського місцевого центру з надання БВПД Тетяна Кулик у своєму виступі розповіла про організацію надання БВПД по цивільним та адміністративним справам місцевим центром, роз`яснила порядок заповнення розрахунків розміру винагороди адвоката з надання безоплатної вторинної правової допомоги по цивільним та адміністративним справам та порядок подання актів надання такої допомоги.
03.03.2017 - advokatam 9

Під час семінару розпочалося жваве обговорення проекту Стандартів якості надання БВПД по цивільним та адміністративним справам. Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД Тимур Кашапов зауважив, що задля покращення надання безоплатної вторинної правової допомоги адвокатам рекомендовано прицільно вивчити проект Стандартів якості, за потреби внести свої доповнення та пропозиції, і подати їх для узагальнення до Регіонального центру.

03.03.2017 - advokatam 5
03.03.2017 - advokatam 6

У ході семінару головний спеціаліст відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко поінформувала адвокатів щодо стану виплати винагороди за надані послуги у 2016 році та довела до відома зміни в системі оплати послуг адвокатів, які надають БВПД.

Після завершення зустрічі були підведені підсумки семінару та окреслені подальші шляхи співпраці.