назад
01.06.16

Семінар для адвокатів системи БВПД

seminar

01.06.2016 року в приміщенні  Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою м. Полтава, вулиця Міщенка, 2, заступником начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги  та роботи з адвокатами Бубир О.Г. було організовано семінар для адвокатів системи БВПД на тему «Порядок подачі актів надання безоплатної вторинної правової допомоги до місцевих центрів та методика обчислення оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу».

В ході семінару особливу увагу було приділено порядку проведення розрахунку актів про надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядку відшкодування витрат на транспорт в цивільних та адміністративних справах.

Крім зазначеного було обговорено шляхи співпраці адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу з місцевим центром при проведенні виїзних консультаційних пунктів та адресної допомоги особам з обмеженими можливостями пересування.