назад

Семінар для комунікаторів місцевих центрів системи БВПД

Для підвищення якості роботи працівників місцевих центрів Черкаської області, 21 серпня в місті Черкаси відбувся семінар на тему «Розвиток ефективної комунікації». В основу проведення заходу покладено інформацію, отриману під час тренінгу у правовому клубі PRAVOKATOR міста Одеса 12-13 серпня.
Відкриваючи семінар, керівник Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області Віктор Левицький наголосив на важливості роботи комунікаторів, завдяки якій громадяни мають змогу ознайомитися з успішними практиками, отримати роз’яснення чинного законодавства та корисну практичну інформацію про систему БВПД.

Присутніх поінформовано про завдання для працівників регіональних і місцевих центрів щодо співробітництва з партнерами та про форми і методи популяризації системи БВПД.  Наголошено на необхідності активно залучати до проведення заходів  омбудсмена, адвокатів, представників громадських організацій.

Особливу увагу приділено питанням якості інформаційного контенту, його відповідності сучасним стандартам журналістики і запитам цільової аудиторії, насамперед, адвокатів і правників.
Учасники семінару провели обмін досвідом та обговорили актуальні питання співпраці, отримали практичні поради з організації публічних виступів та інтерв`ю.

За підсумками зустрічі визначено першочергові завдання з реалізації інформаційних заходів, які проводять місцеві центри та Регіональний центр з надання БВПД в Черкаській області.
 
Електронна адреса для інформаційних партнерів Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області    office.cherkasy@legalaid.ck.ua