назад

Семінар для працівників та читачів обласної бібліотеки ім. Ф. Потушняка провели фахівці Регіонального центру

DSCN0367    У вівторок, 21 серпня, команда з числа працівників Закарпатської юстиції, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Ужгородського місцевого центру провела правопросвітницький семінар, приурочений до Дня Незалежності України, для працівників та читачів Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка в Ужгороді.

    Учасники заходу мали можливість детальніше дізнатися про новації у системі органів юстиції, пілотні проекти, інформаційні кампанії #МаскиШоуСтоп, #СтопНасильство, #СтопБулінг, новели Закону #ЧужихДітейНеБуває, які вступлять в дію з 29 серпня, реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!», який має на меті підвищити правову свідомість українців та навчити їх захищати свої права у правовому полі.
    Заступник директора Регіонального центру Лариса Фучко поінформувала присутніх про те, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу, зазначила які категорії громадян мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги тощо.
    Також фахівці поширили серед присутніх видання Мін’юсту “Юстиція відкрита для людей», буклети консультативного характеру «Як вирішити спір», «Як протидіяти домашньому насильству?» та про безоплатну правову допомогу.

DSCN0371